کامران افشار نادری

  • تـولد: 01. فروردين 1338
  • محل تـولد: مشهد
  • بازدیدها: 4924

زندگی‌نامه، آثـار و سوابق هنری

او تحصیل معماری را در دانشگاه تهران شروع کرد و سه سال بعد آن را در دانشگاه جنوا ایتالیا ادامه داد و از همانجا فارغ‌التحصیل شد. پایان‌نامه او درباره روش‌شناسی طراحی در ایران باستان بوده است. دکتر کامران افشار نادری، فارغ التحصیل از ایتالیا، از سال 1986 به فعالیت های پژوهشی و حرفه ای در ایتالیا اشتغال داشته است. او عضو نظام مهندسی تهران. جنوا (ایتالیا)، جامعه معماران ایران و از موسسان موسسه معمار نشر و مجلات معمار و شهر است.  افشار نادری از سال ۱۳۷۲ به مدت ۷ سال در دانشگاه آزاد تدریس کرده و به مدت ۳ سال نیز سمینارهای آزاد متدولوژی طراحی معماری را برگزار کرده است. او تاکنون کتابهای نهادهای عمومی در شهرهای اسلامی ( به زبان ایتالیایی با همکاری علی ناصر اسلامی ) و معماری ایران ( با همکاری نصرالله کسرائیان ) و حدود ۸۰ مقاله در زمینه‎های نقد و تئوری معماری منتشر کرده است . مقالات و نظریات او در آمریکا، انگلستان، سوییس، ایتالیا و ایران انتشار یافته‎اند. افشار نادری تاکنون پروژه‎های متعددی را انجام داده است که از میان کارهای فعلی وی می‎توان به مدیریت پروژه سفارت ایران در برزیل، طرح و مدیریت پروژه دفاتر مرکزی کمپانی شل در تهران، طرح کارخانه بی بی در جاده مخصوص کرج و مدیریت مطالعات مقدماتی پروژه سفارت ایتالیا در تهران اشاره کرد. از جمله فعالیت‌های وی، عضویت در هیئت مدیره موسسه معمار نشر، نگارش کتاب‌های نهادهای عمومی در شهرهای اسلامی و معماری ایران، با همکاری نصرالله کسرائیان و انتشار حدود هشتاد مقاله در زمینه‌های نقد و تئوری معماری، هستند. انجام‌ پروژه‌های‌ متعدد پژوهشی‌ برای‌ وزارت‌ مسکن‌ و شهرسازی‌، شهرداری‌ تهران‌ و تبریز و سازمان‌ میراث‌فرهنگی‌ کشور، از دیگر کارهای افشار نادری به شمار می‌آیند.

این هنرمند معمار عقیده دارد:"معماری، انتظامی است با طبیعتی پیچیده که مباحث مختلف از فلسفه و جامعه‌شناسی تا ریاضیات و تکنولوژی در آن مطرح هستند. معماری به دلیل ارتباط مستقیم با زندگی عینی انسان‌ها، مملو از عناصر و فضاهایی است که دارای معنای عمیق فرهنگی و القا کننده احساساتی بسیار قوی است. معماری بحث طراحی فرم است و نیازمند آن است که بین تأثیرات لحظه‌ای حسی و ادراک پایدار فضای هستی، تعادل برقرار کند. معماری هنر به نظم آوردن فضا است".

 

برای شروع گفتگو و چت با همکاران ما، بر روی نام آنها کلیک کنید. در صورت ضرورت، به آدرس زیر ایمیل ارسال نمایید: info@artmag.ir

گفتـگو با ما در واتساپ
Close and go back to page
0
Shares